NU „Sinteza“ poziva bendove iz Nikšića

Kao dio projekta “Uhvaćeni tonovi”, NU Sinteza u saradnji sa Lake festom poziva nikšićke bendove da se prijave na konkurs, čiji će pobjednik dobiti priliku da snimi album i učestvuje na desetom jubilarnom Lake festu.

Konkurs je otvoren za sve mlade ljude koji žive ili rade u Nikšiću. Potrebno je dostaviti bar 3 demo snimka koji će biti presudni za odabir pobjednika konkursa.

Nu Sinteza će u saradnji sa partnerom studiom „Stivi“ snimiti 8 pjesama, raditi kompletnu produkciju I nakon snimanja albuma uraditi promociju.
Uslov je da je bend autorski orjentisan bez ozira na žanr i da nema zvanično izdanje.

Lake fest i NU „Sinteza“ žele ovim projektom da daju punu afirmaciju muzičkom autorskom radu koji se prezentuje putem festivala, na kojem svake godine učestvuju bendovi iz Nikšića i Crne Gore. Takođe ovim se žele predstaviti široj publici bendovi i muzičari sa teritorije opštine Nikšić.

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju putem maila: nvosinteza@gmail.com i učestvuju na konkursu.

Projekat „Uhvaćeni tonovi“ sprovodi NU Sinteza u opštini Nikšić, a podržan je u okviru Regionalnog programa lokalne demokratije na Zapadnom Balkanu (ReLOaD). ReLOaD program finansira Evropska unija, a sprovodi Program Ujedinjenih nacija za razvoj (UNDP). U Crnoj Gori, ReLOaD program sprovodi se u partnerstvu sa opštinama Nikšić, Tivat, Kotor, Pljevlja i Podgorica.

Za svedodatne informacije molimo Vas da se obratite:
Peđa Zečević br.tel. 067690233
Ili mail: nvosinteza@gmail.com