CHIAPAS – RATM TRIBUTE BEND: „Mi nismo „look alike“ tribute bend, ali daćemo sve od sebe da zvučimo kao rejdž“

LF: Šta je ono što će publika moći da očekuje od vašeg nastupa na Lake festivalu?
Publika može da očekuje 45 minuta eksplozivne svirke. Potrudićemo se da na što verodostojniji način publici prezentujemo jedan dio iz diskografije, jednog od najvećih bendova naše generacije. Mi nismo „look alike“ tribute bend, ne ličimo na originalne članove benda, ali daćemo sve od sebe da zvučimo kao „rejdž“.

LF: Koji su vaši utisci kada se radi o Lake Fest-u?
Ono što je zanimljivo je da ovo zapravo i nije prvi put da se susrećemo sa nikšićkom publikom. Mi smo 2015. godine u nešto izmijenjenom sastavu svirali u Nikšiću u „NK Pub“-u. Ta svirka je bila uvertira za prvi nastup na LAKE FEST-u, ali sa našim autorskim bendom Deca Apokalipse na gradskoj bini koja je te godine bila aktuelna. Taj premijerni nastup na LAKE FEST-u ostavio je osjećaj velikog zadovoljstva kako zbog dobre organizacije, dobre posjete, sjajnog gostoprimstva svih ljudi uključenih u organizaciju festivala tako i zbog toplog dočeka od strane nikšićke publike. Bila je to sjajna prilika da se ponovo vidimo i učvrstimo drugarstvo sa ljudima koje smo upoznali na prvom RATM druženju u pabu. Svakako jedna stvar je sigurna, LAKE FEST=Nikšićka publika.

LF: Da li spremate nešto specijalno za nastup pokraj Krupačkog jezera?
Svaki nastup je generalno priča za sebe. S‘ obzirom na to da se radi o festivalskom nastupu, gdje sve mora biti precizno, kratko i jasno, sam repertoar ćemo sastaviti tako da uključuje sve one pjesme koje su obilježile rad benda „na opštu radost svih prisutnih“, kako rekoše „Atheist rap“.

LF: Imate li neku poruku za fanove koji će gledati vaš nastup na Lake Fest-u?
Veliko je zadovoljstvo ponovo se vratiti u Nikšić, sada na glavnu binu LAKE FEST-a. Poruka za fanove bi bila da za drugi dan festivala postupe po svim uputima koje je na isto pitanje dao Kiza Iskaz i mislim da će sve biti kako treba 🙂 Budite dobro i zdravo, vidimo se uskoro!