OFF DUTY

Off duty je rok bend iz Nikšića (Crna Gora), oformljen na ljeto 2008e godine. U pocetku rada bend je sviranjem obrada i sa par autorskih pjesama određen žanrovski kao punk-rock bend, međutim kasnijim autorskim radom, kao i sa nekoliko promjena u sastavu, bend je izašao iz žanrovskih okvira i stvara pjesme koje su u rasponu između tvrđih gitarskih rifova, do mekših i melodičnijih pjesama.
U avgustu 2013e izdat je prvi album pod nazivom „Još jedan dan“ koji sadrži 10 pjesama. U februaru 2015e izdat je singl „Oni su uvijek u pravu“ na kojem je gostovao sada već povremeni član benda, Veljko Vučurović (DST, Autogeni trening, Punkreas). U martu 2018. Izdat je EP “Putokaz” koji sadrži 4 pjesme, a singl “Na groblju robova “ izlazi u aprilu 2019. Godine. Bend takođe ima tri snimljena spota, za pjesmu “Ovdje ima lopova” sa prvog albuma, “Putokaz” sa istoimenog EP-a, kao i za zadnji singl “Na groblju robova”.Off Duty je imao značajan broj svirki u Crnoj Gori uz par izleta van granica.
Bend zadnjih godina svira u ustaljenoj postavi : Vuko Jovanovic (gitara), Milan Gezović / Veljko Vučurović (bass), Vasilije Savovic (bubnjevi) i Bojan Kandić (gitara i vokal).